Wednesday, December 24, 2008

Geram!!!

Cukup x suka kalau ada driver yg mencelah tanpa signal, nak2 pulak secara tiba2. Klu pemandu tu dlm keadaan ermergency @ darurat tu lain cite laa kan. Tp boleh kenal laa mana yg saje x kc signal & mane yg x. Bukan ape, boleh mbahayakan pemandu2 lain. Klu x mbahayakan sesape tu aku x kisah pun. Iskkk geram!!

Satu lg cukup2 geram klu kereta/motor yg nak masuk simpang ke sebelah kiri dia, x bagi signal. Of course laa aku jd geram sb aku nak kuar drp simpang yg dia masuk tu. Yelah, kita punya laa ingat dia nak terus, alih2 bila dekat terus je dia masuk simpang pdhl kereta drp lane yg btentangan xde. Yg kita ni punya laa duk tunggu dia. Huiii geram!!!

Moral of the story, bertimbangrasalah sesama kita di jalanraya. Jgn hanya fikir ttg diri sendiri, fikir ttg org lain juga!

3 komen:

Penanam Sayur said...

Siyes, sokong! Kne pulak kalo keta laju2 cucuk blakang motor, tak agak2 langsung, memang pemandu yang tak siber!!!

- just me - said...

Owh.. aku xde lesen motor so experienced dicucuk kereta xde lg.. Tp kereta aku pun penah kena cucuk2 mcm tuh. Geram gile! Bukan nak potong pun.. Saje je provok. Mentang2 org ppuan yg drive huhu..

googler said...

chloe purse
chloe paddington handbag
chloe uk
dior
christian dior