Monday, May 25, 2009

Wonderful Weekend...

I had a great time last weekend!! Seeing & spending time with my girlfriends brightened up harsh days a little bit. It started on....

Jumaat, 9 malam

Lepas kat2 sminggu plan, akhirnya aku, Pot & Oya kuar dinner sama2 pas 2 tahun x jumpa. Ikutkan Baha the Miss Photogenic [hehe..] ikut skali tp dia blk kampung plak weekend tu. Kitorg lepak kat Village View Bangi & order secepat mungkin sbb aku dah kelaparan masa tu hehe Mcm2 laa cite yg kuar sementara nk tunggu order, masa makan & lepas mkn smpi sakit2 perut aku gelak haha

Thanks to Pot sbb sudi menaja makan malam aritu as a replacement utk kek birthday aku.. Ahaks! Sembang nye sembang, kul 12.30 jugak le baru aku smpi kat umah huhu xpe, malam minggu ;)

Aku, Pot, Baha & Oya 2 tahun yg lepas..



Sabtu, 10.15 pagi

Hari ni temujanji aku dgn Alya plak. Sgt2 dah lame x jumpa dgn Alya ni. She's my junior back in SMSPP & jugak antara yg betul2 berada di sisi aku waktu susah & senang aku masa kat skolah dulu. Dialah antara yg yakin & mpercayai aku sewaktu org lain menuding jari & memandang serong pd aku lantaran fitnah yg tercipta.. Thanks a lot sis!

Oh.. Kenangan aku masa kat skolah menengah dulu byk pahit dr manisnya. Itu aku akui. Namun aku tetap menghargainya kerana kegetiran yg aku telah lalui seawal usia remaja aku laa yg telah mempersiapkan aku utk mhadapi cabaran & dugaan lebih hebat kini..

Berbalik pd ptemuan kitorg lepas xjumpa hampir 8 tahun.. Alya fetch aku kat KL Sentral & terus kitorg gi lunch kat Ampang. Menu pilihan adalah feveret Alya, pizza from Yellow Cab Pizza Co. & mmg tak salah lg, pizza nye mmg sedap, lembut, cheesy & sgt menyelerakan!! :D

Pizza Yellow Cab yg ada ummpphh!!! :D


Usai perut terisi, kitorg gerak gi Mutiara Damansara. Meronda2 laa kitorg kat The Curve, Ikano & IKEA. Penat jalan2 kitorg makan aiskrim hehe lepas tu Alya request aku nyanyi sbb kononnya dah lame x dgr suara huhu So kitorg pun masuk RedBox & melalak laa kat dlm tu dlm 3 jam lamenye!! Aduiii.. Oh Alya dtg dgn kawan dia, Shila & Shila dah pecah rekod 25 tahun dia aritu bila tu laa first time dia g karaoke hehe

A memorable moment for me & Alya..


Sabtu, 6.30 ptg

Another get together with my gfs. Kali ni sesi lepak'ing' dgn Ain & Una. Saje2 kuar jalan2 sementara aku ade kat2 sini. Nanti aku dah blk KT ntah bila pulak aku dpt turun KL & jumpa diorg huhu

Destinasi: Mines Shopping Centre. Sampai2 tu duk pusing carik ATM/bank dulu hehe bukan aku laa.. Pas jalan2 & teman Ain & Una beli baju, kitorg lepak2 kat McD sembang2. Mcm2 cite gak. Aritu masa trip gi kenduri kawen Amir xsempat nak borak2 sgt pun sbb aku naik kete lain, Una & Ain naik kete lain. Entry kenduri Amir aritu pun aku xtulis2 lg huhu

Sebelum balik kul 10 tu, kitorg tukar2 hadiah besday sbb birthdate kitorg dekat2 je hehehe Tp aku belated, Ain & Una in advanced laa :D Thanks to Ain sbb sudi antar aku smpi depan umah kakak aku..

Aku, Una & Ain

When changes come to us we tend to let go off a few things.. But even if I've got so many changes in my life, no change can ever make me forget all of you....


Therefore my friends, thanks for being such a lovely friend to me.. I'm really appreciate for all of your trust, patience, thought, support, kindness & love.. Wpun aku bukanlah teman yg baik tp aku sedaya mampu mberi yg terbaik sebagai seorang teman mahupun sahabat pd kalian.. & I had a great time with all of u this weekend!! \(^-^)/

3 komen:

mount_dweller said...

hoh...syoknye kamoo jejalan

*kak alya tuh ma doormate dulu...hehe..peace

- just me - said...

hehe mmg sgt syiok.. meh laa nak join skali :D

huih yeke?? aduhai keciknye dunia, pusing2 jumpa org yg related to each other.. :)

iDAN said...

mines itu sebelah ofis lama sy