Friday, April 9, 2010

Bad Timing!!!

Aku PANTANG betul kalau ditanya banyak kali tp tak jawab2 jugak soalan..

  • X: Salam.. ni eja ke? [17:23]
  • Aku: Sape ni [21:23]
  • X: Tp btl kn ni eja.. sy admire awk.. [21:25]
  • Aku: Sape ni [21:28]

Mcm ni laa ye.. Aku rasa aku dah terlalu tua utk peminat2 misteri camni.. In fact, aku paling tak suka org menyamar2 ni.. Kalau suka, perkenalkanlah diri. Tak payah nak sembunyi2 tru sms ke, tru org tengah or what so ever.. Oh ye, jgn harap le aku nak call just because i wanna know who u really are.. Again, i'm too old for all of this crap.

& kalau laa ni sebenarnya pbuatan kawan2 aku yg saje2 nak mengusik, just stop it coz the timing is really BAD!

5 komen:

Anonymous said...

Sama mcm sy rasa, x perlula nk admire lg....tp still ade, yg xthn kdg mamat Indon main2 call...kueng asam tul.

- just me - said...

Anonymous:

uishh bahaya laa kalau sampai ke tahap tu.. tukar nombor jelah mcm tu.. hmm btw, siapa anonymous ni?

apex said...

pebenda yg pantang2 ni... bwk bersabar

iDAN said...

biarlah org tu mengusik Dik Ieja... tak luak apa pun...

terkadang syok juga ada peminat misteri, buat kita senyum sorang-sorang!

- just me - said...

apex,

biasalah.. terkadang ada kerenah2 org yg buat kita hilang sabar. maka jadilah apa yg dituliskan dlm entry tu satu kepantangan bg diri. namun kewarasan itu masih ada, jgn risau :)


abg iDAN,

terkadang perkara2 sebegitu boleh diabaikan saja. tp lepas satu insiden yg saya tak pernah sebutkan di belantara jiwa ini, saya jadi berang amat klu ada 'usikan2 & samaran2' begini.

sesekali tu mungkin tak mengapa. tp kalau slalu tergugat juga ketenangan jiwa!