Tuesday, February 10, 2009

Suka!!! :D

Seronok betul dpt jumpa dgn Pn Norhaslida!!! \(^-^)/ Asyik duk gelak je dgr die bcerita smpikan rahang aku naik lenguh ekekeke.. Tp biasa laa bila dah cite2 tu teringat laa smule kenangan2 lama kat KMNS. Buat aku rasa sgt2 rindu zaman matriks. Waktu yg aku kira aku sgt bebas & very alive!! Love it! Paling best dlm byk2 zaman yg aku lalui.. Kat U pun x terbanding dgn matriks. Mgkin sbb lecturer2nye yg best2, sporting & very understanding kot? :D

Apepun, yg paling best bila cikgu [panggilan aku pd Pn Norhaslida] gtau yg batch kitorang [batch 2001] laa yg paling best skali hehe Bangga2.. ;P Tp best yg cane tu idok le aku tanye.. :D

My beloved lecturer, Pn Norhaslida.. :)

Adapun aku skrg sgt2 laa senang hati sbb tahap paling getir dlm study aku dah settle. Aku dah pun hand over final draft thesis aku kat supervisor2 aku Ahad bebaru ni. Tinggal lg nak correct pas supervisor2 aku review jek. & later... viva! X sabo2nye rase huhu.. So dgn semangatnye aku pun g laa ngemas brg2 & loker aku kat lab Khamis lepas. Operasi pembersihan telah bermula!

[Before] all of my membranes & samples..

[After] hehehe

The locker: clear!! :D

Anyway, Ahad bebaru ni jugak salah sorang course mate aku, Bryant, dah pun selamat viva. Pagi2 lg aku g Graduate School (GS) & sembang2 kc dia cool down skit.. Pas dia viva pun aku temankan dia lunch. I'm happy for him. His master thesis was approved with minor correction. Tupun dia pening2 skit sbb external examiner mintak dia wat experiment utk determine molecular weight cut off guna PEG huhu Then sebelah malamnya pulak, kitorang (aku, Bryant & Zali) g pizza hut for celebrating his success. Nyum2!
.
.
Now, i'm waiting for my turn... :)


6 komen:

Penanam Sayur said...

Good luck!

- just me - said...

Penanam Sayur,

Maceh... :)

mount_dweller said...

wish ya all da best...sure smpai turn kak ija...
kak ija batch smspp taon bile?

- just me - said...

mount_dweller,

aku batch 1999-2000.. nway thanks for the wish ;)

najlaa said...

Huhuhu...kyud seram jer nak tunggu viva neh....

Ya Allah, permudahkanlah urusan hamba kerdil ini Amin....

Nak viva...nak konvo...yea yea!

- just me - said...

najlaa,

harap2 Allah mempermudahkan urusan kita semua.. tinggal kita bertiga je lagik huhu.. xpe, think positive. Insya-Allah tahun ni kita konvo berjemaah.. :)