Monday, January 5, 2009

1st In 2009...

Alhamdulillah, Santai Seni dah pun selamat berlangsung pd 2hb yg lalu dgn meriahnya. Aku x ketinggalan sama2 menyumbangkan lagu yg dipopularkan oleh Rossa, Pudar :) Wpun hari tu aku still demam malah masih lg demam hingga ke hari ni, aku dgn jayanya 'menyihatkan diri' selama 5 minit huhu siap dak2 ni tanye lg, betul ke aku ni demam? Ekekekek

Ari Sabtu, suhu badan aku naik smule. Memaksa aku ke klinik sbb ubat aritu dah abis.. Ptg tu aku makan ubat, terus aku jd hanyut+mamai jek. Membuatkan aku tido dr pas maghrib sampai ke pagi. Tupun still pening2. Keje aku asik tidoooooo jek huhu

Arini aku ke kampus pun sbb nak settlekan lantikan smula JK Penyeliaan aku.. Yg xbestnya, email drp bakal co-supervisor aku masuk dlm 'bulk' & dia nak jumpa aku kul 11pg td sdgkan aku baca email dia tu dah kul 12tghari. Tupun mujur aku x delete all je mail dlm bulk tu huhu sabooo jelah... Ni nak tunggu kul 2 ptg jumpa dia.. Lambat lagi....

Malam ni aku ada performance. Harap2 kesihatan aku x mganggu psembahan aku malam ni.. Chiao!!