Thursday, May 20, 2010

Baru Tapi Tetap Sama... :)




Syukur alhamdulillah...

Dipinjamkan lagi nafas olehNya utk menjejak ke tahun yg ke 27...

Detik baru, tahun baru, baju baru, title baru, semangat baru..

Tp diri, peranan & tanggungjawab yg digalas tetap sama :)

Moga kan bertambah maju seiring masa, insyaAllah..

Syukran jazilan atas ucapan & ingatan teman2 semua :)

6 komen:

aimiloveme said...

selamat ulang tahun ye. moga2 dimurahkan rezeki dan panjang umur.. =)

- just me - said...

amin.. thanks aimi :)

Sari Yusa Ibrahim said...

belum terlambat lagi kan... Selamat Hari Lahir..

- just me - said...

belum terlambat lagi.. kita sambut umur ke 27 ni sepanjang tahun hehe thanks :D

iDAN said...

... ada ketikanya kita amat perlukan ucapan hari lahir dari seseorang... tetapi sepi.. sering begitu.. sering hati berkata-kata.. mungkinkah kasihnya tak sehebat mana?...

- just me - said...

Dah jadi adat, waktu disayang2 semuanya ingat, layanan tip top & first class!

Bila perasaan dah tawar, perkara kecil pun boleh jadi punca gaduh besar smpi masam2 muka & mengungkit segala.

Dititipkan ucapan atau tidak saya dah makin kurang kisah. Mungkin ada yg terlalu sibuk dgn tuntutan kerjaya ataupun berdepan dgn konflik hingga terlupa menghitung hari. Sudahnya tarikh yg dinanti berlalu begitu saja.

Rasanya klu ada teman2 yg sambut harijadi sama hari dgn viva saya tu, tak mustahil saya juga boleh terlupa! :)