Tuesday, June 24, 2008

Sekalung Budi, Sejuta Penghargaan...

Setelah sekian lama, akhirnya penantian aku berakhir jua semalam dengan tibanya 'ini' dlm genggamanku... :)

Aku xde laa tertanya2 pun dgn isi kandungannya sbb aku dah pun tau.. Tp rasa excited & bdebar2 masa nak bukak sampul ni tetap ada sbb mcm xsangka aku boleh dpt hehe papepun, 'ini' yg aku maksudkan adalah... [jeng jeng jeng..]

Yup, aku terima cd lagu2 Raja Ema yg mengandungi lagu yg sgt3 aku suka, Salam Teristimewa Buat Tersayang [yg dulu aku gtau tajuknya 'Apa Khabar Sayangku' tu hehe] Suke!!! Rasa nak lompat2!!! :D

Mcm yg aku penah mentioned dlm entry aku sblm ni (Finally...), aku mmg minat sgt dgn lagu2 Raja Ema. Dgn x disangka2, melalui entry tu jugak la aku disapa dgn salam perkenalan drp peminat Raja Ema dr Sabah :) Setelah bbrp sesi berbalas2 mail, hasrat aku akhirnya direalisasikan oleh Eixan Dean dgn kiriman cd lagu2 Raja Ema drp album Tidakkah Aku Menyintaimu semalam.. \(^-^)/

Yeay!!!! Terima kasih!! Syukran!! Arigato!! Nandri!! Toche!! Thanks a zillion Eixan!!!! :D

Sesungguhnya, jasamu akan ku kenang sepanjang hayat.. Cheeewwwaaaahhh!! ;)

2 komen:

BaniHassim said...

KO ni oldies sungguh kan???
Masuk blog ko rase cam dgr KlasikFM lak...
Uikss...

- just me - said...

Haha.. Well, i take it as a compliment ;D