Sunday, July 13, 2008

To The Fullest!!

Pesta konvo dah pun bermula semalam. Kali ni pesta konvo UMT akan blangsung smpi 15hb Julai. Aku pun dah start bz sesgt semalam. Dah siap tpacak kat dataran Cancelori tu jam 7.45 pg. Tak berorang sgt pun lg huhu

Pagi2 tu setup gerai dulu, g beli2 brg.. Kul 10 pg dah rush g lthn koir kat DSM. Abis lthn kul 12, g gerai smule. Lunch, amik napas kejap & kul 2 g raptai utk majlis santapan diraja sempena konvo UMT kali ke 6 ni kat Taman Tamadun Islam. Gitu gini gitu gini dah kul 7 mlm.

Blk ke kampus semula, g gerai kejap. Dinner aku semalam karipap & 2-3 potong kek je huhu.. Dlm kul 10.30 baru aku balik umah. Tu pun x terus tido. Kena prepare siap2 utk event aku arini. Adehh... Pilih2 & iron baju tuk majlis santapan diraja tu.. Gitu gini gitu gini, kul 1 lebih gak aku tido huhu

Ni jap lg nak kena g dataran cancelori. Kena jadi juri utk pertandingan pakaian beragam & pertandingan melukis kanak2 sekolah. Ptg nnt plak jd juri utk pertandingan Bintang Kecil huhu.. Adehh...

Got to run...

2 komen:

KYORA said...

babe, kat tv sini ada battle of choirs, pastu aku teringat kat ko!! :)

- just me - said...

Hehe.. Pasni leh aa aku guna motto, ingat koir ingatlah ija.. ;) hahaha