Wednesday, November 19, 2008

Away...

Jap lg lebih kurang jam 10pg, aku akan berada dalam perut bas [perut?? Cam horror jek bunyik huhu]. Destinasiku, Bandar Baru Bangi, rumah kakak aku. Adepun aku sekeluarga akan berkumpul ramai2 utk menyaksikan majlis konvokesyen adik aku kat UiTM Shah Alam 22hb ni. Asalnya aku nak pulang ke Temerloh dulu & g ngan parents aku tp sayangnye kereta dah penuh huhu.. So aku kena directly g ke Bangi atau umah Abgngah kat Pinggiran Putra.

On the other half, 23 & 24hb tu aku supposed ikut trip kumpulan orkestra UMT ke Dewan Filharmonik Petronas, KLCC & ke Istana Budaya. Of course nak g tgk persembahan Malaysian Philharmonic Orchestra (MPO) & kumpulan Orkestra Simfoni Kebangsaan (OSK). I'm looking forward to this trip. Eagerly. Tp mcm ada soksek2 ttg timbulnya bbrp isu berikutan trip ni. Hopefully we'll can make it. Hmm...

Plus, maybe aku akan stay buat bbrp hari sbb rasa2 cam nak jumpa & update cite dgn member2 lama. We'll see. Kita hanya mampu merancang tp tuhan yg menentukan. So for a meanwhile, belantara ini akan kutinggalkan seketika.. Daaaa.. :)

2 komen:

hafizah_ismail said...

mekaceh..nnt aku letak gambo ko skali ye..hehe..xpela kalut sket, at least aku jmpa ko gak..itupn dh ckup sweet sangat on my day..jumpa ko kt tangga tu aku teruja sangat..terserempak kan..hehe..tenkiu again 4 the flower..dah 2 kali aku dpt bunga di ko!!sayang ko..take care

- just me - said...

Alaa.. Nohal laa :) Tu je yg mampu aku wat. Nak kc hadiah mahal2 tak mampu hehe Kenangan jelah yg mampu aku beri stakat ni. Harap2nye kenangan tu yg indah2 laa ;) So konvo aku nnt wajib dtg tau?? Paksaan ni hahaha sayang ko gak! Take care 2, muah!