Sunday, September 18, 2005

Mata Kucing...

Aritu aku ade bace satu novel yg aku download drp website nizam zakaria.. Tajuk novel die tu Mata Kucing.. asalnye aku nak isi mase lapang kat cc ni.. Yelah drp duk sesaje tunggu customer dtg bayo @ print, tu yg aku terpk nak bace cite ni.. Novel ni awal2 flow die quite slow.. Tp xde laa boring.. Then bile dah masuk 2/5 cite, aku dah start thrilled & tertanye2.. By half of this story, aku dah start meremang bulu roma.. Yelah, dah kul 12 lebih mase tu.. aku dah start sambung bace cite nih kat umah.. Seram gak seposen.. Hehehe.. Cite nih cite fiksyen.. & aku mmg minat aa cite2 cani hehe.. Btw, nizam zakaria nih byk gak upload novel2 lain kat blog die.. So far novel2 die nih mmg best aa & aku mmg minat.. So sape2 yg rase xde keje & xtau nak wat ape, leh isi mase lapang dgn bace novel2 die nih... Check this out!!!!
-->
http://nizamzakaria.blogspot.com/

0 komen: